GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Yunus Emre İlkokulu

Ock

Okulumuz 1/B sınıfı öğrencilerimiz 'Oyuncağımı Tasarlıyorum Eğlenerek Öğreniyorum' eTwining projesi kapsamında tasarımlarını düzenlemiş oldukları sergi ile okulumuz öğrencilerinin paylaşımına açtılar.Tasarımlarını anlatma ve onlara örnek olması noktasında bu güzel anı öğrencilerimize yaşatan başta öğretmenimiz Perihan ÖZŞAHİN'e ve 1/B sınıfı öğrencilerimize  çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Perihan ÖZŞAHİN 'in koordinatörlüğünde 'OYUNCAĞIMI TASARLIYORUM EĞLENEREK ÖĞRENİYORUM' eTwinning projesi kapsamında 1/B sınıfı öğrencilerimiz tasarladıkları oyuncaklar ile hem eğlendiler hem öğrendiler.Öğretmenimize ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.Çalışmalarında başarılar dileriz.

Haz

Türkiye Geçilmez temalı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, millî birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakârlık ile şehit ve gazilerin hatıralarının yaşatılması bilincinin güçlendirilmesi amacıyla Yunus Emre İlkokulu 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı çıkardı.

Kas

Yunus Emre İlkokulu ailesi olarak Günden Kalanlar Projesi kapsamında günlük yazma çalışmalarımız devam etmektedir.3/A sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimiz Burcu KAMAY 'a teşekkür eder,kolaylıklare dileriz.

Kas

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Perihan ÖZŞAHİN 'in koordinatörlüğünde 'OYUNCAĞIMI TASARLIYORUM EĞLENEREK ÖĞRENİYORUM' eTtwinning projesine başlanmış olup, öğretmenimize ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz 1-B sınıfı öğretmeni Mustafa BOZDOĞAN ve 1-G sınıfı öğretmeni Uygar PAYLAR öğrencileri ile 'OYNAYA OYNAYA'  ve  'İKİ ÜLKE TEK MİLLET' eTwinning projelerine  katılmışlardır. Proje süresince öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Uygar PAYLAR tarafından uygulanan "Yiyin Gari" adlı e twinnig projemiz kapsamında 4/K sınıfı öğrencilerimiz tarafından bir çok etkinlik yapılmıştır.

Bu etkinlikler sonucu okulumuz Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilimiştir.