GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Yunus Emre İlkokulu

ADEM TUNÇ - Okul Müdürü

1980 yılında Adıyaman Besni ilçesi Suvarlı Beldesinde dünyaya geldi.İlk-orta ve lise öğrenimini Suvarlı Beldesinde tamamladı.2001 yılında Niğde Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi.Adıyaman-Gerger Çukuruk İlköğretim Okulunda 2 yıl , Adıyaman-Besni Zormağara İlköğretim Okulunda 2 yıl Müdür Yetkili Sınıf Öğretmenliği yaptı.2005-2008 yılları arası da Adıyaman-Besni Suvarlı Hürriyet İlköğretim okulunda Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevini yürüttü.2009 yılında Gaziantep-Şahinbey 23 Nisan İlköğretim Okulunda 1 yıl Sınıf Öğretmenliği yaptı.2010-2018 yılları arasında ise Gaziantep-Şahinbey Tahsin Yentur İlkokulunda 8 yıl Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2018-2023 yılları arasında Türk Kadınlar Birliği İlkokulu müdürlüğü yaptı. 2023 yılı itibarıyla Şahinbey-Yunus Emre İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli üç çocuk babasıdır.